Choose language: IT | EN
Ristorante Goletta Bellagio Grand Hotel Villa Serbelloni

The wooden walls and the warm and welcoming atmosphere will transport your mind  in the golden years of sailing on Lake Como.

La Goletta is the new  restaurant with typical Italian regional cuisine at Grand Hotel Villa Serbelloni, directed by Chef Ettore Bocchia, a great lover of Mediterranean cuisine and researcher of the highest quality raw materials.

La Goletta restaurant will offer you an informal and friendly atmosphere where to taste the traditional Italian dishes, both made from very selected meat and fresh fish.

In warmer periods is also possible to have lunch by the pool, letting the breeze of Lake Como pamper you and accompany your stay at La Goletta.

The restaurant, located within the Grand Hotel Villa Serbellonicomplex in Bellagio, is open to outside guests and is also available for parties and private dinners.

Questo sito fa uso di cookie.
Continuando la navigazione su questo sito web (quindi cliccando sul pulsante "PROSEGUI NELLA NAVIGAZIONE" o cliccando all'esterno di questa area) si autorizza l'impiego di cookie.
Per informazioni dettagliate sull'impiego dei cookie in questo sito web invitiamo a cliccare su "Maggiori informazioni".Qui è anche possibile revocare l'autorizzazione all'impiego di (alcuni) cookie presenti.

PROSEGUI NELLA NAVIGAZIONE