Choose language: IT | EN
Ristorante Goletta Bellagio Grand Hotel Villa Serbelloni

An all-Italian experience, region by region, taste by taste

The cuisine of the restaurant La Goletta will take you between the history and flavors of the wonderful Italian regions, where taste and tradition blend together.

Chef Ettore Bocchia has been working for years to provide the customers of Grand Hotel Villa Serbelloni with the highest quality and taste.

He proposes typical dishes of the  Bel Paese, with great attention to the quality of ingredients and the fidelity of the dishes you can taste.

Each dish can be served with typical regional wines.

The wine list is among the largest in the area and the maitre d’ waiter will suggest you the matches to savor at best the proposed  tasty  dishes.

Questo sito fa uso di cookie.
Continuando la navigazione su questo sito web (quindi cliccando sul pulsante "PROSEGUI NELLA NAVIGAZIONE" o cliccando all'esterno di questa area) si autorizza l'impiego di cookie.
Per informazioni dettagliate sull'impiego dei cookie in questo sito web invitiamo a cliccare su "Maggiori informazioni".Qui è anche possibile revocare l'autorizzazione all'impiego di (alcuni) cookie presenti.

PROSEGUI NELLA NAVIGAZIONE